Политика за приватност

iHost е силно обврзан кон почитување на приватноста на посетителите на нашиот сајт и податоците на нашите клиенти.

Кога посетител комплетира форма за контакт или порачка на нашата веб страна, ги зачувуваме тие податоци за да започнеме или континуирано да го одржиме контактот со клиентот.

Никакви финансиски податоци не ни се даваат или пак се зачувуваат кај нас.

Касис е официјален процесор на плаќањата преку кредитна/дебитна картичка и со сите ваши финансиски податоци менаџираат тие.

iHost постојано се труди да ги исполнува стандардите на оваа индустрија за заштита и менаџирање со податоците на нашите клиенти или посетители за да се заштитиме од нивна загуба или злоупотреба.

НИКОГАШ нема да споделиме со никого било какви ваши податоци без ваша писмена дозвола.

Powered by WHMCompleteSolution

LiveZilla Live Help